Biografie

Verrassend, stijlvol, exclusief, humoristisch en vakkundig zijn enkele woorden die volgens opdrachtgevers goochelaar Rob Watrin goed beschrijven.

Rob Watrin is een goochelaar uit het lage zuiden van Nederland. Klanten en collega’s noemen hem dikwijls: ‘the gentleman’ uit Maastricht.

Zijn goochelstijl is schitterend om naar te kijken en zijn vaardigheden met een spel kaarten zijn geen illusie.

Rob brengt een touch of flair naar ieder bedrijfsfeest, cocktail hour of beursstand waar hij optreedt. In het verleden maakte zowel nationale als internationale bedrijven veelvuldig gebruik van zijn goochelkunsten.

Tijdens zijn performances bij de “Amsterdam Magic Show” werd hij geprezen om zijn humorvolle presentaties en magische verrassingen. Hij is tevens initatiefnemer van de theatervoorstelling “Gentlemen of Magic”.

Bedrijven en organisaties zoals Albert Heijn, Domino Printing Sciences, Kemppi en Slachtofferhulp maakten in het verleden al gebruik van de verschillende shows die hij in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

Buiten de entertainment industrie heeft Rob een passie voor koken en films.

Door zijn achtergrond heeft Rob een hoop kennis waar hij uit kan putten om ook uw event te voorzien van exclusief entertainment!